Parhaat uudet elokuvat, joita katsoa juuri nyt – Kesäkuu

Parhaat elokuvat - kesäkuu

Elokuvateatterit, suoratoistopalvelut ja digitaalinen media pursuavat innostavia uutuuksia, jotka saavat meidät kaivautumaan sohvan uumeniin tai suuntaamaan elokuvateatteriin popcornin tuoksun houkuttelemana. Tässä artikkelissa esittelemme tuoreimpia elokuvahelmiä, jotka ovat pakko nähdä.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Marvel Cinematic Universen viidennen vaiheen aloittanut ”Ant-Man and the Wasp: Quantumania” ei ehkä räjäyttänyt katsojia samalla tavalla kuin aiemmat jatko-osat, mutta se on silti katsomisen arvoinen Marvelin faneille. Elokuvassa Scott Lang (Paul Rudd), Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Hank Pym (Michael Douglas) ja Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) jatkavat Quantum-alueen tutkimista. Uuden, pelottavan uhan, Kang Valloittajan (Jonathan Majors), kohdatessaan he joutuvat kuitenkin kohtaamaan myös uusia, outoja olentoja.

Crater (2023)

Disney+ -palvelun uusi alkuperäiselokuva ”Crater” kertoo Caleb Channingin (Isaiah Russell-Bailey) tarinan, joka varttuu vuonna 2257 kuun kaivoskoloniassa. Hänen isänsä kuoltua Caleb joutuu muuttamaan kaukaiseen, idylliseen planeettaan. Ennen muuttoaan hän haluaa kuitenkin tehdä vielä yhden kuuseikkailun tutkien mystistä kraatteria parhaiden ystäviensä ja uuden tulokkaan, Addisonin (Mckenna Grace), kanssa.

Peter Pan & Wendy (2023)

Disney on kertonut ja kertonut uudelleen J.M. Barrien klassista tarinaa loputtomasta lapsuudesta, mutta ei koskaan aiemmin ole keskitytty niin voimakkaasti Peter Panin (Alexander Molony) ja Wendy Darlingin (Ever Anderson) suhteeseen. Elokuvassa he kohtaavat ilkeän Kapteeni Koukun (Jude Law) ja lähtevät elämää mullistavaan seikkailuun.

Missing (2023)

Netflixiin saapunut moderni genrejä rikkova ”Missing” on saavuttanut suuren suosion. Elokuva kertoo Junesta (Storm Reid), jonka äiti ja äidin uusi poikaystävä katoavat lomamatkalla Kolumbiassa. June ottaa asioita omiin käsiinsä ja alkaa selvittää tapausta, mutta törmää yhä uusiin kysymyksiin, myös sellaisiin, joita hänellä ei ollut äidistään.

A Man Called Otto (2022)

”A Man Called Otto” on amerikkalainen sovitus Fredrik Backmanin kansainvälisestä bestselleristä ”Mies nimeltä Ove”. Elokuvassa Tom Hanks esittää ”Ottoa”, joka on ärtynyt leski. Kun naapuriin muuttaa eläväinen nuori perhe, Otto alkaa löytää elämästä uusia puolia, etenkin nopeaälyisen ja erittäin raskaana olevan Marisolin (Mariana Treviño) kautta.

American Gangster (2007)

”American Gangster” kertoo Frank Lucasin (Denzel Washington) tarinan, joka nousi Harlem’in johtavaksi huumeparoniksi. Lucas pystyi pitämään etumatkan kiinniotosta koko ajan yrittäen pysyä askelen edellä poliisi Richie Robertsista (Russell Crowe).

The Hateful Eight (2015)

Quentin Tarantinon kahdeksas elokuva ”The Hateful Eight” on ehkä hänen kiistanalaisin teoksensa. Elokuva seuraa palkkionmetsästäjä John Ruthia (Kurt Russell), joka vie vangitun Daisy Domerguen (Jennifer Jason Leigh) kohti oikeutta Red Rockissa. He joutuvat lumimyrskyn yllättämiksi ja hakevat suojaa Minnien Haberdasherysta, mutta jotain on pielessä.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023)

Tämä Netflixin alkuperäinen TV-elokuva tuo yhteen alkuperäisen Mighty Morphin Power Rangers -sarjan näyttelijät 30 vuotta ensi-iltaa seuraavan uhan edessä. Vanhempien Rangerien on yhdistettävä voimansa ja otettava roolinsa maailman tarvitsemina sankareina.

Magic Mike’s Last Dance

(2023)

”Magic Mike’s Last Dance” päätää höyryävän miesstrippari-komediasarjan, kun ”Magic” Mike Lane (Channing Tatum) astuu lavalle viimeisen kerran. Kun liiketoimi epäonnistuu ja hän jää pennittömäksi Floridassa, hänet houkutellaan Lontooseen, jossa hän joutuu osaksi Maxandra Mendozan (Salma Hayek) juonia.

Moonlight (2016)

Vuoden 2016 paras elokuva ”Moonlight” on koskettava tarina nuoren miehen matkasta löytää itsensä maailmassa, joka on täysin valmiina karkottamaan hänet. Elokuva kertoo Blackin (Trevante Rhodes) elämän eri vaiheista ja hänen kamppailustaan seksuaalisuutensa kanssa.

Shazam! Fury of the Gods (2023)

DC:n suosituimpiin sankareihin kuuluva Shazam palaa elokuvassa ”Shazam! Fury of the Gods”. Jatko-osassa Billy Batson (Asher Angel) kohtaa uuden uhan, eikä hän voi pelastaa maailmaa yksin. Batson jakaa Shazamin voimat sijaisveljiensä ja -sisartensa kanssa ja luo uuden supersankaritiimin.

Lopuksi on vielä syytä mainita, että suoratoistopalvelu HBO Max tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, mukaan lukien joitakin edellä mainituista teoksista. Sen valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, olitpa sitten supersankarielokuvien ystävä tai arthouse-draaman ystävä.

Jaa tämä Artikkeli:

Lue myös näitä: